Дистанційне навчання

31.05.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування оладок, млинців (2 способами). Вимоги до якості. Відпуск."






27.05.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування дріжджового тіста безопарним способом і виробів з нього: папампушок, прижків смажених, пиріжків печених. Вимоги до якості"





24.05.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування салатів холодних закусок з м'яса або птиці смаженої, холодець м'ясний з субпродуктів. Вимоги до якості. Оформлення. Відпуск."

20.05.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування салатів з варених овочів вінегрету. Приготування закусок  з овочів ікри з баклажанів, кабачків, буряків овочів фаршированих. Вимоги до якості."






17.05.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування холодних страв і закусок."



13.05.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування котлетної маси з м'яса та н/ф з неї."



10.05.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування варених, смажених, тушкованих страв з птиці та кролика. Відпуск."


06.05.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування запечених страв з м'яса, приготування страв з січеної, котлетної маси. Відпуск."

Опрацюйте матеріал №1

04.05.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування м'яса тушкованого великим шматкам, порційного, дрібно шматкового м'яса. Відпуск"


Опрацюйте матеріал



03.05.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування страв з м'яса смаженого великими, порційними шматками, дрібними шматками. Відпуск"

Опрацюйте матеріал









29.04.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування страв з м'яса: м'ясо відварне, кури, кролики відварні. Відпуск"







26.04.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування страв з продуктів моря. Відпуск"



23.04.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування риби фаршированої, запеченої. Відпуск"





22.04.2022 Виробниче навчання

Тема: "Приготування риби смаженої, тушкованої. Відпуск"

 


19.04.2022 Виробниче навчання
Тема: "Приготування відварної та припущеної риби. Відпуск."

Опрацюйте матеріал


 15.04.2022 Виробниче навчання
Тема: "Приготування страв із каш, макаронних виробів. Відпуск."






 12.04.2022 Виробниче навчання
Тема: "Приготування холодних і гарячих страв із сиру, запіканок і пудінгів. Відпуск"






 08.04.2022 Виробниче навчання
Тема: "Варіння яєць без шкаралупи. Приготування яєчних котлет. Приготування яєчних котлет, яєчної каші та омлетів. Відпуск"

Опрацюйте матеріал

01.04.2022 Виробниче навчання
Тема: "Приготування страв і гарнірів із тушкованих та запечених овочів. Відпуск."





29.03.2022 Виробниче навчання
Тема: "Приготування страв і гарнірів із смажених овочів. Відпуск."



26.03.2022 Виробниче навчання
Тема: "Приготування припущених овочів. Відпуск."

Опрацюйте конспект


25.03.2022 Виробниче навчання
Тема: "Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв"





22.03.2022 Виробниче навчання
Тема: "Нарізання овочів складними формами. Складання композицій"



18.03.2022 Виробниче навчання
Тема: Приготування соусів солодких

Соус яблучний

Інструкційна картка



Відео приготування



Соус шоколадний

Інструкційна картка


Відео приготування



15.03.2022 Виробниче навчання
Тема: Приготування соусів

Соус червоний основний 

Інструкційна картка


Відео приготування



Соус білий основний 

Інструкційна картка



Відео приготування



Соус паровий

Інструкційна картка



Немає коментарів:

Дописати коментар