22.10.2024 Виробниче навчання ПК2: "Здатність готувати холодні страви і закуски з риби"
Тема: "Приготування закусок і холодних страв з риби"
31.05.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування оладок, млинців (2 способами). Вимоги до якості. Відпуск." VIDEO
VIDEO
VIDEO
27.05.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування дріжджового тіста безопарним способом і виробів з нього: папампушок, прижків смажених, пиріжків печених. Вимоги до якості"
24.05.2022 Виробниче навчання
Тема: "Приготування салатів холодних закусок з м'яса або птиці смаженої, холодець м'ясний з субпродуктів. Вимоги до якості. Оформлення. Відпуск."
20.05.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування салатів з варених овочів вінегрету. Приготування закусок з овочів ікри з баклажанів, кабачків, буряків овочів фаршированих. Вимоги до якості." VIDEO
VIDEO
VIDEO
17.05.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування холодних страв і закусок." VIDEO
13.05.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування котлетної маси з м'яса та н/ф з неї." VIDEO
10.05.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування варених, смажених, тушкованих страв з птиці та кролика. Відпуск."
06.05.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування запечених страв з м'яса, приготування страв з січеної, котлетної маси. Відпуск." 04.05.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування м'яса тушкованого великим шматкам, порційного, дрібно шматкового м'яса. Відпуск" VIDEO
03.05.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування страв з м'яса смаженого великими, порційними шматками, дрібними шматками. Відпуск" VIDEO
VIDEO
VIDEO
29.04.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування страв з м'яса: м'ясо відварне, кури, кролики відварні. Відпуск" VIDEO
26.04.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування страв з продуктів моря. Відпуск" VIDEO
23.04.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування риби фаршированої, запеченої. Відпуск" VIDEO
VIDEO
22.04.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування риби смаженої, тушкованої. Відпуск" VIDEO
VIDEO
19.04.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування відварної та припущеної риби. Відпуск."
15.04.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування страв із каш, макаронних виробів. Відпуск." VIDEO
VIDEO
12.04.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування холодних і гарячих страв із сиру, запіканок і пудінгів. Відпуск" VIDEO
VIDEO
08.04.2022 Виробниче навчання Тема: "Варіння яєць без шкаралупи. Приготування яєчних котлет. Приготування яєчних котлет, яєчної каші та омлетів. Відпуск" 01.04.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування страв і гарнірів із тушкованих та запечених овочів. Відпуск." VIDEO
VIDEO
29.03.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування страв і гарнірів із смажених овочів. Відпуск."VIDEO 26.03.2022 Виробниче навчання Тема: "Приготування припущених овочів. Відпуск."
25.03.2022 Виробниче навчання Тема: "Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв" VIDEO
VIDEO
22.03.2022 Виробниче навчання Тема: "Нарізання овочів складними формами. Складання композицій" VIDEO
18.03.2022 Виробниче навчання Тема: Приготування соусів солодких
Соус яблучний Інструкційна картка
Соус шоколадний Інструкційна картка
15.03.2022 Виробниче навчання Тема: Приготування соусів Соус червоний основний Інструкційна картка
Відео приготування VIDEO
Соус білий основний Інструкційна картка
Відео приготування
Соус паровий Інструкційна картка
Немає коментарів:
Дописати коментар